Floating Housing Units 

Coastal New England

The Green Island neighborhood is a small but popular location just south of Worcester's famous Kelley Square. Just blocks away is the rapidly developing Canal District - Worcester's former industrial manufacturing neighborhood. 

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of "de Finibus Bonorum et Malorum" (The 

Luxurious design on the water

single interior 2.jpg

The Green Island neighborhood is a small but popular location just south of Worcester's famous Kelley Square. Just blocks away is the rapidly developing Canal District - Worcester's former industrial manufacturing neighborhood. 

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage,

Attention to detail

single interior 1.jpg

Major adaptive elements which will transform the building are changes in floor to floor heights which will bring interior spaces to code and meet ADA compliance, floor plate cuttaway which will bring light and circulation throughout interior space, and painting the interior and exterior of the granite building white which makes interior spaces have a higher quality of reflected light and the exterior facade to resemble the new reuse and to help the building to stand out within the historic waterfront community.

Rooftop design

Major adaptive elements which will transform the building are changes in floor to floor heights which will bring interior spaces to code and meet ADA compliance, floor plate cuttaway which will bring light and circulation throughout interior space, and painting the interior and exterior of the granite building white which makes interior spaces have a higher quality of reflected light and the exterior facade to resemble the new reuse and to help the building to stand out within the historic waterfront community.

single axon.jpg